Едно питане за климатроника на 155: когато е нагласен от панела на Lo(най-ниска темп)компресора постоянно ли зацепва или трябва да включва и изключва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатроник
Collapse
X
-
Според мен, компресора се управлява от копчето ECON. Когато свети компресора не е пуснат, когато го натиснеш и угасне трябва да включи съединителя на компресора и да заработи, ако няма други грижи по системата. Когато е на LO, пуска на максисмум студеното към купето - това е и компресора си работи постоянно!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Ясна работата значи.Вчера след обяд(беше жега) като го пуснах на LO духаше студено,но ми направи впечатление че компресора се включваше и изключваше през 10-на секунди.ECON беше изключено.Май съм за допълване с фреон,щото все пак духа студено.Alfa Romeo 155 2.5TD 11.96
Comment
-
При изправна система и на най студен режим трябва да не спира компресота...Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Колеги , даже и на най тежкия режим копресора трябва да изключва при превишаване на налягането в сисемата. Не е възможнода работи нерекъснато, защото вдига много високо налягане. Нормално е да изключва и да включва на 10 секунди. това го опрделя датчика, т. нар. пресостат, който е на тръбата под акумулатора.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinatorКолеги , даже и на най тежкия режим копресора трябва да изключва при превишаване на налягането в сисемата. Не е възможнода работи нерекъснато, защото вдига много високо налягане. Нормално е да изключва и да включва на 10 секунди. това го опрделя датчика, т. нар. пресостат, който е на тръбата под акумулатора.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment